O pereche de cercei purtaţi de Marilyn Monroe au fost vânduţi la licitaţie cu 185.000 de dolari

O pereche de cercei cu strasuri, purtaţi de Marilyn Monroe, au fost vânduţi unui colecţionar cu suma de 185.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii cu obiecte ale celebrităţilor de la Hollywood, organizată între 11 - 13 aprilie de Julien's Auctions.

140 afișări
Imaginea articolului O pereche de cercei purtaţi de Marilyn Monroe au fost vânduţi la licitaţie cu 185.000 de dolari

O pereche de cercei purtaţi de Marilyn Monroe au fost vânduţi la licitaţie cu 185.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Marilyn Monroe a purtat cerceii din argint cu strasuri la premiera filmului "The Rose Tattoo" (1955), cu Anna Magnani şi Burt Lancaster în distribuţie, bazat pe piesa omonimă a scriitorului Tennessee Williams, informează contactmusic.com.

Printre celelalte obiecte licitate weekendul trecut în Beverly Hills se numără o brichetă folosită de actorului Humphrey Bogart, licitată pentru suma de 19.200 de dolari, şi un Pontiac Firebird din 1986, care a aparţinut fostului star din "Baywatch" David Hasselhoff, vândut cu 152.600 de dolari.

Marilyn Monroe a făcut senzaţie ca model, actriţă şi cântăreaţă, jucând într-o serie de filme cu succes de public în anii '50 şi la începutul anilor '60 şi devenind un sex simbol inegalabil. Marilyn a murit pe 5 august 1962, din cauza unei supradoze de barbiturice, circumstanţele decesului ei, clasat oficial drept "sinucidere probabilă", nefiind însă complet elucidate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici