O petrecere de swingeri a devenit violentă din cauza geloziei unui bărbat

O petrecere de swingeri a devenit violentă când un bărbat gelos a acuzat un alt bărbat că încearcă să îi seducă partenera.

38768 afișări
Imaginea articolului O petrecere de swingeri a devenit violentă din cauza geloziei unui bărbat

O petrecere de swingeri a devenit violentă din cauza geloziei unui bărbat

Incidentul a început când David Tillyer, directorul unei companii, a văzut-o pe partenera sa, Evelyn Hodder, ajutându-l pe John Watson să-şi pună şosetele, potrivit Yahoo!.

Tillyer l-a acuzat pe Watson, proprietarul unui hotel, în vârstă de 50 de ani, că flirteaza cu Hodder, la clubul Infusion din Blackpool, Marea Britanie. Tillyer l-a întrebat, nervos, pe Watson: „Ce fel de bărbat are nevoie de ajutor pentru a-şi pune şosetele?”. Acesta din urmă l-a lovit atât de tare încât Tillyer a avut nevoie de spitalizare.

Watson a fost găsit vinovat de vătămare corporală, dar încă nu i s-a stabilit sentinţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici