O pizza uriaşă a fost vândută în Australia. Banii vor fi donaţi pentru o cauză nobilă | VIDEO

Un restaurant italian din Australia a făcut o pizza cu o lungime de 103 de metri, iar încasările din vânzarea acesteia au fost donaţi pompierilor care se luptă cu incendiile de vegetaţie, informează Reuters.

259 afișări
Imaginea articolului O pizza uriaşă a fost vândută în Australia. Banii vor fi donaţi pentru o cauză nobilă | VIDEO

O pizza de peste 100 metri a fost vândută, iar banii donaţi pompierilor din Australia

Pizza a fost rulată într-o lungime de peste 100 de metri, iar coca acoperită cu roşii şi mozzarella, înainte să fie coaptă într-un cuptor cu bandă rulantă. Ea a fost asezonată cu frunze de busuioc, oregano şi ulei de măsline.

Reprezentanţii restaurantului Pellegrini au precizat că tot procesul a durat patru ore şi au ieşit 4.000 de felii de pizza.

Banii încasaţi au fost donaţi Serviciului Rural de Pompieri New South Wales. Un video care arată cum a fost preparată pizza uriaşă a devenit viral pe social media, iar mulţi utilizatori s-au mirat de lungimea pizzei.

Restaurantul organizează acum un concurs la care participanţii să ghicească câte kilograme de făină au fost folosite în prepararea pizzei gigantice.

Începând din septembrie, sute de incendii puternice de vegetaţie au dus la moartea a 29 de persoane şi aproximativ un miliard de animale. Totodată, 2.500 de locuinţe au fost distruse, dar şi o suprafaţă de pădure comparabilă cu suprafaţa Austriei.

Foto Pellegrini's Italian Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici