O poză cu un nou născut a devenit virală pe internet. Motivul nu este bebeluşul, ci ce se află în spatele lui

O poză cu un nou născut a devenit virală pe internet. Motivul nu este bebeluşul, ci ce se află în spatele lui. Mama lui este întinsă pe pat, imediat după ce a născut, total nepregătită pentru poze, informează mirror.co.uk.

23668 afișări
Imaginea articolului O poză cu un nou născut a devenit virală pe internet. Motivul nu este bebeluşul, ci ce se află în spatele lui

O poză cu un nou născut a devenit virală pe internet. Motivul nu este bebeluşul, ci ce se află în spatele lui

„Nu înţeleg de ce asistenta este ocupată să facă poze cu bebeluşul altcuiva în timp ce mama lui nu a terminat încă procesul naşterii”, a comentat o mamă.

Din comentariul altei femei se înţelege că nu este un caz izolat. „Hahaha, asta mi s-a întâmplat şi mie cu fiul meu. Mama mea a făcut o poză cu el în timp ce eu eram pe masă, însă era atât de focusată pe el încât nu şi-a dat seama şi a pus-o pe Facebook”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici