O româncă în catalogul Victoria's Secret: GALERIE FOTO cu fotomodelul Andreea Diaconu

Orice fotomodel visează să pozeze pentru Victoria's Secret, un nume sonor în lumea modei. Românca Andreea Diaconu se numără printre cele care au reuşit să apară într-un catalog pentru produsele de lenjerie intimă ale celebrei case de modă.

2364 afișări
Imaginea articolului O româncă în catalogul Victoria's Secret: GALERIE FOTO cu fotomodelul Andreea Diaconu

Andreea Diaconu (Imagine: Hepta)

Andreea Diaconu (22 de ani), care a prezentat până acum pentru nume celebre precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giambattista Valli şi Giorgio Armani, a fost aleasă pentru catalogul dedicat colecţiei PINK, pe luna aprilie.

GALERIE FOTO

Românca are 1,78 metri şi mărimile preferate de casele de modă, 83-59-88.

În luna februarie, Andreea Diaconu a apărut într-un pictorial pentru revista "Vogue“ Paris, alături de alte fotomodele renumite, precum Anja Rubik şi Natasha Poly.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici