O scrisoare din închisoare a rapperului Tupac, estimată la 225.000 de dolari, scoasă la licitaţie

O scrisoare pe care rapperul Tupac Shakur a redactat-o cu un an înainte de a muri, în perioada în care era încarcerat la Clinton Correctional Facility din New York, estimată de experţi la 225.000 de dolari, va fi scoasă la licitaţie, informează nme.com.

395 afișări
Imaginea articolului O scrisoare din închisoare a rapperului Tupac, estimată la 225.000 de dolari, scoasă la licitaţie

O scrisoare din închisoare a rapperului Tupac, estimată la 225.000 de dolari, scoasă la licitaţie

Tupac Shakur a fost încarcerat în 1995, după ce rapperul şi câţiva prieteni ai lui au fost condamnaţi pentru agresarea sexuală a unei femei într-o cameră de hotel, cu doi ani mai devreme.

Aflat în închisoare, Tupak i-a trimis o scrisoare Ninei Bhadreshwar, cu care colaborase la casa de discuri Death Row, în care părea că regretă alegerile greşite pe care le făcuse în viaţă: "Viaţa de golan a murit pentru mine".

Potrivit Ninei Bhadreshwar, scrisoarea lui Tupac Shakur, redactată pe cinci pagini, reprezintă un eseu despre ritualul de maturizare al unui tânăr bărbat de culoare din America.

Documentul este pus în vânzare alături de un autograf al rapperului de casa de licitaţii Moments In Time, pe site-ul ei.

Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" şi "Ghetto Gospel", se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row în momentul în care a avut loc atacul în urma căruia şi-a pierdut viaţa. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident.

Tupac Shakur a fost grav rănit, iar, şase zile mai târziu, a încetat din viaţă, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, la vârsta de 25 de ani, pe 13 septembrie 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici