Video O şoferiţă s-a PRĂBUŞIT cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări. Episodul şocant, surprins de camerele video

O americancă în vârstă de 49 de ani îşi va aminti cu siguranţă pentru tot restul vieţii incidentul pe care l-a suferit la etajul 7 al unei parcări din oraşul Austin, Texas.

5441 afișări

Christi Bowmer, o femeie de 49 de ani din Texas, aflată în Littlefield Parking Garage din Austin, la etajul 7 al parcării, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie a BMW-ului său şi s-a prăbuşit în gol, peste o altă maşină, care se pregătea să părăsească parcarea.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident, dar care nu-i pun viaţa în pericol.

Femeia spune că maşina BMW în care se afla i-a salvat viaţa, şi mulţumeşte tuturor celor care au ajutat-o, în special celui care a scos-o din maşina prăbuşită: ”Medicii au spus că dacă nu mă scotea din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”.

Află mai multe pe Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici