O tânără a fost arestată după ce i-a făcut un dans în poală bătrânului de 100 de ani pe care îl îngrijea la un azil | VIDEO

O femeie din statul american Ohio este acuzată de comportament sexual nepotrivit după ce i-a făcut un dans, în poală, bătrânului de 100 de ani pe care îl îngrijea, transmite Huffington Post.

33720 afișări
Imaginea articolului O tânără a fost arestată după ce i-a făcut un dans în poală bătrânului de 100 de ani pe care îl îngrijea la un azil | VIDEO

O tânără a fost arestată după ce i-a făcut un dans în poală bătrânului de 100 de ani pe care îl îngrijea la un azil | VIDEO

Brittany Fultz a fost arestată zilele trecute pentru incidentul care s-a petrecut, se pare, în luna decembria a anului trecut la The Commons of Providence, un azil de bătrâni. Bărbatul pe care femeia îl îngrijea suferă de demenţă.

Gesturile făcute de Fultz au fost filmate de o colegă a femeii şi au fost văzute ulterior de un alt angajat. „Pot să îţi arăt lucruri noi”, îi spune tânăra bătrânului în înregistrare.

„Îl hărţuieşte. Este tulburător. Îl atinge. Asta nu este ceva ce îşi dorea”, a declarat detectivul care s-a ocupat de caz, Anthony Bath.

Tânăra de 26 de ani a fost eliberată între timp pe cauţiune şi aşteaptă să fie judecată.

Avocatul femeii, Geoffrey Oglesby, susţine că incidentul a fost o glumă făcută cu scopul de a-l face pe bărbat să „se simtă bine”. Potrivit lui, bătrânul ar fi putut să-i ceară tinerei să se oprească, dar nu a făcut acest lucru. „El ştia exact ce se întâmplă şi nu avea nicio problemă cu asta”, a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici