O tânără a vândut poze nud pe Instagram pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Suma imensă pe care a strâns-o deja

Un model american a strâns peste 700.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia după ce a trimis poze nud în schimbul donaţiilor pentru organizaţiile de caritate. Cu toate acestea, Instagram i-a „răsplătit” generozitatea prin blocarea contului, transmite Daily Mail.

5535 afișări
Imaginea articolului O tânără a vândut poze nud pe Instagram pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Suma imensă pe care a strâns-o deja

Sursa FOTO: @thenakedphilanthropist Instagram

Kaylen Ward, în vârstă de 20 de ani, spune că a vrut să ajute după ce a văzut efectele devastatoare ale incendiilor de vegetaţie din Australia. Astfel, influencer-ul a început să folosească imagini provocatoare pentru a strânge donaţii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feeling super upset about my old Instagram being deactivated... but I also am just so excited that we have raised and estimated $300k for Australia!!! You guys are amazing

A post shared by Kaylen (@nakedphilanthropist) on

Jan 5, 2020 at 7:53am PST

La doar câteva minute după ce publicat oferta sa pe social media, Ward a primit sute de mesaje pe Instagram şi Twitter, prin care internauţii îi trimiteau chitanţe pentru a dovedi că au donat bani pentru victimele din Australia. 

Totuşi, după ce postarea sa a devenit virală, contul său de Instagram a fost dezactivat, iar Ward a fost forţată să deschidă un alt cont, în timp ce aştepta ca vechiul cont să fie restabilit. 

Ward a anunţat luni că amândouă conturile au fost dezactivate, informează Daily Mail. 

„Contul meu de Instagram a fost dezactivat, familia mea m-a dezmoştenit, iar tipul de care îmi place nu vrea să mai vorbească cu mine din cauza acelei postări. La naiba cu toţi, să salvăm urşii koala”, a scris Ward pe Twitter. 

În ciuda faptului că aceasta şi-a pierdut conturile, Ward susţine că a reuşit să strângă aproape un milion de dolari. 

„Am strâns 700.000 de dolari pentru victimele din Australia, în urma postării mele... asta e viaţa reală?”, a mai scris influencer-ul pe Twitter. 

Pentru a primi o poză nud personalizată, oamenii trebuie să trimită o dovadă o donaţiei în valoare de cel puţin 10 dolari, pentru o asociaţie din Australia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici