O tânără, influencer pe Instagram, a falsificat o întreagă călătorie în Bali cu poze făcute la Ikea. FOTO

  • Natalia Taylor este influencer pe Instagram şi YouTube
  • Tânăra a falsificat o călătorie în Bali, postând imagini realizate în magazinul Ikea
  • Ea şi-a motivat gestul spunând că a fost un experiment social
2481 afișări
Imaginea articolului O tânără, influencer pe Instagram, a falsificat o întreagă călătorie în Bali cu poze făcute la Ikea. FOTO

Sursa: Instagram @natalia__taylor

Natalia Taylor a etichetat toate fotografiile sale, realizate în magazinul Ikea, cu locaţia Bali, Indonezia. Tânăra şi-a motivat gestul spunând că a vrut să le demonstreze oamenilor că nu ar trebui să creadă tot ceea ce văd pe Internet.
 
Influencerul a postat o serie de fotografii pe reţeaua socială Instagram la începutul acestei luni. Pentru a-şi face călătoria falsă cât mai credibilă, aceasta a adăugat şi poze de pe Internet cu peisaje din Bali. 
 
„Regina a sosit”, a scris Natalia Taylor alături de primul set de poze, adăugând hashtag-ul #Bali. În secţiunea de comentarii, mulţi urmăritori păreau să creadă povestea prezentată de tânără în imagini, în timp ce alte persoane, mai atente, au remarcat etichetele Ikea şi au demascat minciuna.
 
Într-un videoclip postat pe YouTube, Natalia Taylor a explicat cum şi de ce a decis să falsifice vacanţa. „Ideea mea era să testez dacă expresia <<Fake it till you make it>> este adevărată”, adăugând că şi-a supus urmăritorii unui test dificil. „Nu credeţi tot ce vedeţi pe Internet”, a avertizat ea.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tea isn’t the only thing I drink.. 😉🥂

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

Feb 6, 2020 at 3:20pm PST
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The queen has arrived 🌊💖 #bali

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on

Feb 6, 2020 at 2:51pm PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici