O vedetă britanică pregăteşte daruri inedite pentru personalul medical. Ce conţin "kiturile pentru plăcere pozitivă"

  • Megan Barton-Hanson vrea să doneze jucării sexuale personalului medical din Marea Britanie.
  • "Kiturile pentru plăcere pozitivă" sunt un cadou de mulţumire pentru medicii care se luptă cu pandemia.
  • Scopul kitului conceput de vedeta de reality show este să ucidă plictiseala în timpul izolării.
131 afișări
Imaginea articolului O vedetă britanică pregăteşte daruri inedite pentru personalul medical. Ce conţin "kiturile pentru plăcere pozitivă"

O vedetă britanică pregăteşte daruri inedite pentru personalul medical. Ce conţin "kiturile pentru plăcere pozitivă"

După muncă, trebuie să te mai şi relaxezi puţin. Iar personalul medical a muncit din greu în toată această perioadă. Acesta este motivul pentru care Megan Barton-Hanson, o vedetă de reality show din Marea Britanie, a decis să le ofere medicilor şi asistenţilor jucării sexuale. Vedeta a lansat în acest sens proiectul "Plăcere pozitivă", în parteneriat cu un brand de lenjerie şi jucării sexuale, potrivit The Sun.

"Vrem să le spunem mulţumesc în cel mai bun mod pe care îl ştim noi", spune Megan.

Cadoul, un "kit pentru plăcere pozitivă", conţine lenjerie din mătase, jucării sexuale, un lubrifiant şi şerveţele dezinfectante. Scopul kitului este să ucidă plictiseala în timpul izolării.

"Este o perioadă îngrozitoare. Sunt atât de mândră de cum ne-am unit şi ne-am sprijinit unii pe alţii în acest timp dificil", spune Megan, care a devenit celebră în urmă cu doi ani, după ce a participat la emisiunea "Love Island". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici