O veveriţă se împrieteneşte cu o femeie. Momentul emoţionant, postat pe Instagram. VIDEO

  • Nu toate veveriţele sunt sperioase.
  • O interacţiune emoţionantă a avut loc între o veveriţă şi o femeie, în oraşul Eustis din Florida.
  • Aceasta este prietenoasă şi o ţine pe femeie de mână.
2543 afișări
Imaginea articolului O veveriţă se împrieteneşte cu o femeie. Momentul emoţionant, postat pe Instagram. VIDEO

Captură video pipthebabysquirrel/ Instagram

În filmare, se vede cum veveriţa o aşteaptă pe salvatoarea sa pe iarbă, lângă o maşină parcată.
 
Filmarea a fost postată iniţial pe TikTok şi a strâns peste 4 milioane de vizualizări, apoi a fost preluată pe Instagram.
 
Relaţia dintre cele două este mai veche. Anul trecut, femeia a îngrijit-o pe veveriţă, căreia i-a pus numele Turkey (Curcan). 
 
„Turkey este o veveriţă salvată şi lăsată în libertate anul trecut, alături de surorile sale. Toate locuiesc împreună, au vizuine şi pui”, scrie salvatoarea, Cindy Jenkins. Turkey este sociabilă şi pare recunoscătoare pentru efortul făcut de către femeie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici