Oameni ai străzii din Bucureşti au participat la o şedinţă foto de modă urbană - FOTO

Oameni ai străzii din Bucureşti au participat la o şedinţă foto inedită, realizată cu scopul de a stârni interes pentru proiectul umanitar The Street Store, primul magazin gratuit pentru persoanele fără adăpost.

575 afișări
Imaginea articolului Oameni ai străzii din Bucureşti au participat la o şedinţă foto de modă urbană - FOTO

Oameni ai străzii din Bucureşti au participat la o şedinţă foto de modă urbană (Imagine: Facebook)

În România există peste 15.000 de persoane adulte fără adăpost, dintre care mai mult de 5.000 trăiesc în Bucureşti. Pentru aceştia este dedicat The Street Store, cel mai interesant eveniment umanitar al străzii, înfiinţat pe stradă şi întreţinut de oameni, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Evenimentul va avea loc pe sâmbătă, în Bucureşti, pe strada Schitu Măgureanu, chiar pe trotuarul Parcului Cişmigiu. Oricine poate contribui cu haine, încălţăminte şi accesorii, iar persoanele fără adăpost pot să aleagă ceea ce au nevoie.

Imagine: Andrei Nemirschi

Şedinţa foto, realizată de magazinul Ollie Gang Shop, la care au participat oameni ai străzii din Bucureşti face parte dintr-o campanie pentru The Street Store. Fotografiile cu persoane fără adăpost, publicate iniţial pe Facebook, au strâns deja peste 1.100 de interacţiuni, printre care şi "share"-uri de la artişti români, precum Lora, şi bloggeri români. Scopul fotografiilor este să atragă atenţia asupra problemelor cu care persoanele fără adăpost se confruntă, în special înainte de începerea sezonului rece.

Imagine: Andrei Nemirschi

Organizatorii vor să încurajeze cât mai mulţi oameni să doneze hainele şi pantofii pe care nu le mai poartă, dar care ar putea fi de mare ajutor celor fără adăpost.

La Street Store, persoanele fără adăpost au parte de o experienţă de cumpărături completă şi prietenoasă, având şansa de a-şi alege şi chiar de a refuza ceea ce nu li se potriveşte, se mai arată în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici