Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din lume? - GALERIE FOTO

Cântăreaţa americană Beyonce Knowles a fost votată vedeta cu cel mai frumos corp de către femeile din Marea Britanie, obţinând 24% din totalul voturilor exprimate de acestea, informează femalefirst.co.uk.

612 afișări
Imaginea articolului Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din lume? - GALERIE FOTO

Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Fto/AFP)

În schimb, bărbaţii britanici au desemnat-o pe Megan Fox drept vedeta cu cel mai sexy corp de la Hollywood (20% din totalul voturilor).

Acest sondaj a relevat cu această ocazie că manechinul britanic Jordan, alias Katie Price, recent căsătorită, a fost votată vedeta cel mai puţin atractivă, de 75% dintre votanţi, atât femei, cât şi bărbaţi.

La rândul ei, Victoria Beckham a fost desemnată de ambele sexe drept vedeta cu cea mai urâtă siluetă.

Victoria Beckham

Sondajul a avut scopul principal de a identifica noile standarde naţionale de atractivitate din Marea Britanie. Potrivit aceluiaşi sondaj, Beyonce este celebritatea cu cel mai frumos posterior (34% din totalul voturilor), iar 25% dintre votanţi, atât femei, cât şi bărbaţi, au decis că tot ea este artista cu cele mai frumoase picioare.

Beyonce a ieşit câştigătoare şi la categoria "artista cu cei mai frumoşi sâni" (23% din totalul voturilor la nivel general). În schimb, Angelina Jolie şi Megan Fox au fost desemnate artistele cu cei mai frumoşi sâni de majoritatea bărbaţilor participanţi la acest sondaj.

Beyonce este celebritatea cu cel mai frumos posterior

La categoria "actriţa cu cea mai drăguţă faţă" s-a impus Keira Knightley, cu 18% din totalul voturilor, urmată, la mică distanţă, de Jennifer Aniston, cu 17% din voturile exprimate.

Jennifer Aniston s-a impus la categoria "vedeta cu cel mai frumos păr", primind 35% din totalul voturilor exprimate.

Angelina Jolie şi Megan Fox au fost rivale şi la categoria "vedeta cu cei mai frumoşi ochi", Angelina Jolie câştigând cu 19% dintre voturi, comparativ cu Fox, care a primit 18% din totalul acestora.

Megan Fox

În ceea ce priveşte prenumele care inspiră ideea de atractivitate, bărbaţii au desemnat câştigător numele de Jessica, asociat cu cele mai dorite femei din lume, iar Jennifer şi Megan au ocupat locurile al doilea, respectiv al treilea. Susan s-a clasat pe prima poziţie în clasamentul prenumelor asociate cu lipsa de atractivitate, urmat de Victoria şi de Tanya.

În ciuda faptului că nu are noroc în dragoste, Jennifer Aniston este preferata bărbaţilor, 28% dintre ei declarând că şi-ar dori să îşi întemeieze o familie împreună cu starul serialului "Friends".

Jennifer Aniston este preferata bărbaţilor

Sondajul a fost comandat de Twentieth Century Fox Home Entertainment, cu ocazia lansării pe DVD şi Blu-ray a filmului "Jennifer's Body/ Trupul lui Jennifer".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici