Olandezii pot admira lalelele dintr-o grădină publică, dacă prezintă un test negativ pentru Covid

  • Grădina Keukenhof din Olanda şi-a deschis porţile pentru 2.500 de oameni
  • Vizitatorii au putut intra în grădină doar cu dovada unui test negativ la COVID-19
  • Guvernul a anunţat că sute de locuri se vor redeschide în condiţii stricte
212 afișări
Imaginea articolului Olandezii pot admira lalelele dintr-o grădină publică, dacă prezintă un test negativ pentru Covid

Olandezii pot admira lalelele dintr-o grădină publică, dacă prezintă un test negativ pentru Covid

Una dintre cele mai renumite grădini din Olanda, şi-a redeschis porţile după o lungă perioadă de restricţii.

Vizitatorii s-au putut bucura de cele şapte milioane de lalele, zambile şi narcise doar cu dovada unui test negativ la COVID-19.

Deschiderea limitată, adică doar şase zile în luna aprilie, a fost o veste binevenită şi pentru mica armată de grădinari.

Înainte de pandemie, parcul ar fi fost plin de turişti din întreaga lume care veneau să-şi facă poze cu simbolul ţării, laleaua.

„Este un sentiment bun că putem deschide, dar nu este Keukenhof aşa cum ar trebui să fie. Este puţin păcat, desigur, în mod normal în această perioadă de timp, am fi avut probabil aproximativ 25.000 de oameni pe zi. Şi în zilele de weekend aproximativ 40 (mii). Astăzi, avem 2.500, deci asta este mai puţin de 10%”, spune Bart Siemerink, directorul grădinii Keukenhof.

Redeschiderea face parte dintr-un program pilot aprobat de guvern. Mai exact, sute de locuri publice, cum ar fi grădinile şi muzeele, se pot redeschide în condiţii stricte. Este vorba despre achiziţionarea online a biletelor de intrare şi dovada testului negativ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici