Oprah, acuzată de 50 Cent că îi atacă doar pe bărbaţii de culoare. Filmul care a declanşat scandalul

50 Cent a lansat pe Instagram acuzaţii împotriva celebrei Oprah Winfrey, spunând că aceasta alege să prezinte într-un mod defăimător doar cazurile de viol care au în centru agresori afro-americani, arată Daily Mail.

1329 afișări
Imaginea articolului Oprah, acuzată de 50 Cent că îi atacă doar pe bărbaţii de culoare. Filmul care a declanşat scandalul

Sursa: Instagram

Artistul, pe numele său real Curtis James Jackson III, a distribuit o fotografie mai veche care o înfăţişează pe Oprah alături de  antreprenorul de culoare Russell Simmons şi a scris: „Nu înţeleg de ce Oprah se ia de bărbaţii de culoare”. Rapperul a postat şi un colaj, cu intenţia de a transmite că doar agresorii afro-americani acuzaţi de viol ajung după gratii, a relatat Daily Mail. În colaj figurau Bill Cosby, Jeffrey Epstein, R Kelly, Kevin Spacey, Donald Trump şi Harvey Weinstein.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You think Oprah don’t notice how this shit is playing out? #lecheminduroi #bransoncognac #starzgettheapp

O postare distribuită de 50 Cent (@50cent) pe

Dec 12, 2019 la 7:52 PST

 

Gestul a venit în urma anunţului că Winfrey va produce un documentar având în centru cazul abaterilor sexuale de care fosta angajată Drew Dixon l-a acuzat pe Simmons. Acesta a comentat la rândul lui situaţia, exprimându-şi dezamăgirea că Oprah vrea să-l transforme într-un „proscris”.

Documentarul va fi lansat în ianuarie pe Apple TV+, iar titlul acestuia nu a fost dezvăluit încă.

50 Cent consideră că acest proiect, alături de cel care l-a vizat pe Michael Jackson („Finding Neverland”), reprezintă o dovadă a eforturilor ei împotriva bărbaţilor de culoare. Şi-a susţinut punctul de vedere şi într-o emisiune televizată, unde a spus că documentarele în cauză „condamnă public persoane care nu au fost încă dovedite vinovate.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici