Oprah Winfrey respinge informaţiile din biografia lansată săptămâna trecută

Oprah Winfrey a făcut primele declaraţii publice referitoare la controversata carte scrisă de Kitty Kelley, catalogând-o drept „o aşa-zisă biografie”, scrie people.com.

386 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey respinge informaţiile din biografia lansată săptămâna trecută

Oprah Winfrey răspunde „presupusei biografii” (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Winfrey a făcut aceste declaraţii luni, la New York, unde a prezentat un premiu pentru Gayle King.

Celebra prezentatoare de televiziune a evitat covorul roşu, însă nu a pierdut timpul când a urcat pe scenă şi a atacat cartea lansată de Kelley. Aceasta include informaţii conform cărora Oprah a abuzat de droguri şi pune la îndoială veridicitatea afirmaţiei privind abuzurile suferite de vedetă în copilărie.

Winfrey a declarat că Gayle King îi este extrem de apropiată. "Săptămâna trecută, când a apărut o aşa-zisă biografie a mea, a fost una dificilă pentru King", a declarat Oprah, potrivit people.com. "Gayle a pierdut şirul taţilor mei care tot apăreau", a răspuns Oprah afirmaţiilor din cartea lui Kelley conform cărora Vernon Winfrey nu este tatăl ei biologic.

În timp ce audienţa a răspuns cu aplauze, Winfrey a zâmbit şi a concluzionat: "O să treacă şi asta".

O biografie neautorizată a lui Oprah Winfrey a fost lansată pe piaţa americană, pe 13 aprilie, de Crown Publishing, autoarea fiind Kitty Kelley, care a mai scris biografii ale unor personalităţi precum Jaqueline Kennedy şi Elizabeth Taylor. Biografia tratează o serie de subiecte delicate din viaţa prezentatoarei de televiziune, considerată cea mai bogată femeie din showbiz. Potrivit acestei biografii, Winfrey a inventat poveştile despre abuzurile sexuale la care a fost supusă în timpul copilăriei şi a exagerat cu mult nivelul de sărăcie al familiei în care a crescut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici