Oprah Winfrey va prezenta o nouă emisiune pe propriul ei post de televiziune, din 2011

Celebra prezentatoare de televiziune americană Oprah Winfrey, care îşi va lansa, în 2011, propriul ei post de televiziune, va prezenta o nouă emisiune zilnică, potrivit unui anunţ postat pe site-ul viitorului post TV prin cablu.

174 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey va prezenta o nouă emisiune pe propriul ei post de televiziune, din 2011

Oprah Winfrey va prezenta o nouă emisiune pe propriul ei post de televiziune, din 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua ei emisiune, intitulată "Oprah's Next Chapter", va explora "toate pasiunile" acestei "regine" a micului ecran. "Ea va fi cu noi în fiecare zi, pentru că ea este forţa vitală a postului", se afirmă în acelaşi comunicat.

Potrivit Wall Street Journal, noua emisiune va fi difuzată în timpul serii, acest detaliu reprezentând o schimbare majoră pentru vedeta americană, al cărei public este constituit în majoritate din femei casnice şi studente.

Noul post TV, care va fi inaugurat pe 1 ianuarie 2011, se numeşte OWN - termen ce provine de la "The Oprah Winfrey Network". Cuvântul englezesc "own" înseamnă "propriu, personal, însuţi", aluzie la obiectivele declarate ale prezentatoarei americane, care doreşte să ajute milioane de fani să îşi regăsească seninătatea şi armonia interioară. "Este viaţa ta, ia-o în propriile tale mâini!", se afirmă într-un clip promoţional.

"OWN va transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, va explora tot ceea vă emoţionează şi vă priveşte - sănătatea, casa, relaţiile voastre. Vă vom prezenta poveşti pline de energie şi de transformări", se afirmă în comunicatul postat pe site-ul instituţiei.

Oprah Winfrey, care anunţase în direct, în noiembrie 2009, că a hotărât să nu mai prezinte emisiunea care a făcut-o celebră, nu va putea să înceapă noul ei talk-show decât abia la câteva luni după lansarea postului, din cauza unor obligaţii contractuale.

"The Oprah Winfrey Show", emisiunea ei zilnică, difuzată în 145 de ţări, a făcut în ultimii 25 de ani din Oprah, în vârstă de 56 de ani, o adevărată instituţie în Statele Unite ale Americii. Ea este unul dintre cei mai bogaţi americani, cu o avere estimată, în 2010, de revista Forbes la circa 2,4 miliarde de dolari.

Mulţi consideră că prezentatoarea de culoare a reuşit să schimbe felul în care oamenii vorbesc, a popularizat un stil de interviu de tip "confesional", iar recomandările sale în ceea ce priveşte cărţile nou lansate au un efect spectaculos asupra vânzărilor acestora.

Oprah Winfrey deţine şi revista săptămânală O, care celebrează în acest an a zecea aniversare, cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare. Oprah Winfrey apare pe coperta fiecărui număr al acestei reviste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici