Oraşul în care oamenii au impresia că văd dublu. Medicii nu au reuşit să descopere cauza bizarului fenomen

  • Într-un oraş indian de mici dimensiuni din statul Tamil Nadu trăiesc sute de perechi de gemeni
  • Nimeni nu a reuşit să explice fenomenul pe deplin
  • Oamenii se întreabă, deseori, dacă nu văd dublu
3631 afișări
Imaginea articolului Oraşul în care oamenii au impresia că văd dublu. Medicii nu au reuşit să descopere cauza bizarului fenomen

Sursa: Profimedia Images

Locuitorii oraşului, dintre care mulţi provin din generaţii întregi de gemeni, consideră că sunt „binecuvântaţi”. „Am un frate geamăn şi, la rândul meu, am două fiice gemene”, a povestiti un localnic. „Sunt extrem de mândru”.
 
Cu toate acestea, medicii şi oamenii de ştiinţă sunt caută un motiv ştiinţific pentru a demonstra cauzele genetice, a relatat BBC.
 
Profesorii sunt, de asemenea, afectaţi de perechile multiple de fraţi gemeni cu care trebuie să lucreze în sala de clasă, întrucât este foarte greu să îşi deosebească elevii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici