Orlando Bloom, despărţit recent de Miranda Kerr, a fost surprins la braţul unei alte femei - FOTO

Actorul Orlando Bloom, care s-a despărţit recent de soţia sa, modelul australian Miranda Kerr, după o căsnicie care a durat trei ani, a fost fotografiat la braţul unei alte femei.

1853 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom, despărţit recent de Miranda Kerr, a fost surprins la braţul unei alte femei - FOTO

Orlando Bloom, Miranda Kerr (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

La sfârşitul lunii octombrie, agentul de presă al actorului britanic a confirmat despărţirea celor doi, care au pus astfel capăt unei relaţii ce a durat şase ani.

Vineri, actorul a fost fotografiat mergând braţ la braţ cu managerul lui, Aleen Keshishian, publicaţia Daily Mail notând că cei doi erau extrem de bine dispuşi şi păreau "foarte intimi".

VEZI AICI FOTOGRAFIILE

"Ea nu se putea opri să zâmbească, în timp ce el glumea într-una cu unul dintre cei mai puternici manageri de la Hollywood. Keshishian, care le reprezintă, de asemenea, pe Natalie Portman, Jennifer Aniston şi Gqyneth Paltrow, era toată numai un zâmbet în timp ce se plimba braţ la braţ cu Orlando", scrie publicaţia britanică.

Actorul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria's Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani.

Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011.

Potrivit jurnaliştilor britanici, este posibil ca despărţirea cuplului să fi fost cauzată de agendele de lucru foarte încărcate ale celor două vedete.

Orlando Bloom a turnat cel mai recent film al său, "Zulu", în Africa de Sud, anul trecut, iar apoi a zburat în Noua Zeelandă unde a filmat pentru noua trilogie "The Hobbit", în această vară.

La rândul ei, Miranda Kerr a călătorit adeseori în Europa pentru prezentările de modă ale casei Victoria's Secret şi colaborează adeseori cu casele Versace şi Christian Dior.

În septembrie, ea a mers la Paris pentru Săptămâna Modei, unde a urcat pe podium pentru a prezenta cea mai recentă colecţie creată de Stella McCartney.

Modelul australian a filmat, de curând, şi o nouă campanie publicitară pentru compania Swarovski.

Presa internaţională a afirmat că relaţia cuplului a fost "zguduită" din temelii în decembrie 2012, când numele Mirandei a fost asociat cu cel al actorului Leonardo DiCaprio. Cunoscutul model a generat tot felul de speculaţii, după ce a fost văzută la o petrecere, la New York, cu starul hollywoodian. Miranda Kerr petrecuse o primă noapte alături de Leonardio DiCaprio, cu ocazia aniversării actorului, pe 10 noiembrie. Apoi, cele două staruri au luat cina alături de alţi prieteni, pe 21 noiembrie, şi s-au distrat din nou împreună, la inaugurarea unui club de noapte, pe 30 noiembrie, alături de Cameron Diaz.

Prietenii cuplului au negat cu vehemenţă speculaţiile potrivit cărora modelul ar fi avut o aventură cu Leonardo DiCaprio. O sursă din anturajul cuplului a spus: "Orlando şi Leo sunt prieteni. Miranda şi Leo sunt doar prieteni. Nu se întâmplă absolut nimic cu Leo. Sunt prieteni foarte buni de foarte mult timp".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici