OSCAR 2012: Piciorul dezgolit al Angelinei Jolie, star pe internet. Contul de Twitter al piciorului, urmărit de mii de utilizatori - FOTO

Piciorul dezgolit al actriţei Angelina Jolie, care a făcut senzaţie duminică seară la cea de-a 84-a gală de decernare a premiilor Oscar, este pe cale de a deveni un veritabil "star" şi pe internet, unde are deja propriul său cont pe Twitter.

1376 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2012: Piciorul dezgolit al Angelinei Jolie, star pe internet. Contul de Twitter al piciorului, urmărit de mii de utilizatori - FOTO

OSCAR 2012: Piciorul dezgolit al Angelinei Jolie, star pe internet. Contul de Twitter al piciorului, urmărit de mii de utilizatori

Duminică seară, actriţa americană a urcat pe scenă pentru a decerna Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat. În momentul în care trebuia să anunţe numele nominalizaţilor, actriţa a făcut o pauză, şi, cu mâna stângă în şold, a stat în aşa fel încât a lăsat să i se vadă piciorul drept, dezgolit pe toată lungimea acestuia.

Actriţa a pozat în aceeaşi poziţie şi în momentul sosirii la eveniment, pe covorul roşu, în faţa zecilor de fotografi prezenţi la gală.

Dovedind multă ironie, cei trei scenarişti ai filmului "The Descendants", au imitat-o imediat pe actriţa americană, pozând în aceeaşi poziţie, după ce au urcat pe scenă pentru a primi Oscarul la categoria "cel mai bun scenariu adaptat".

De atunci, piciorul drept al Angelinei Jolie a devenit un veritabil "star" pe internet.

Contul @AngiesRightLeg era urmărit deja luni după-amiază pe Twitter de aproape 15.000 de utilizatori, o dovadă a "buzz"-ului creat de apariţia piciorului "interminabil" al actriţei.

Mulţi internauţi au retuşat fotografii făcute la gala Oscarurilor sau alte fotografii din actualitatea acestor zile pentru a încorpora piciorul actriţei americane, apărut parcă de nicăieri.

Câţiva jurnalişti de la publicaţia Huffington Post s-au amuzat la rândul lor făcând o serie de fotografii, în care au adoptat aceeaşi postură nonşalantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici