OSCAR 2013: Momente şocante în istoria galei Oscarurilor - VIDEO

Discursul incoerent al lui Gwyneth Paltrow la primirea trofeului, sărutul pasional dintre Angelina Jolie şi fratele ei şi un exhibiţionist apărut pe scenă se numără printre cele mai şocante 12 momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internaţionale.

33717 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2013: Momente şocante în istoria galei Oscarurilor - VIDEO

Adrien Brody, Halle Berry

Cea de-a 85-a gală a premiilor OSCAR va avea loc duminică seară, la Dolby Theatre din Los Angeles (fostul Kodak Theatre).

Din 1929, când a avut loc prima ediţie a premiilor Oscar, au fost înregistrate mai multe momente şi incidente şocante în timpul ceremoniei:

  • David Niven a fost întrerupt de un exhibiţionist. Un om gol a fugit prin faţa lui Niven, pe scenă, când acesta o prezenta pe Elizabeth Taylor, la cea de-a 46-a gală a Oscarurilor, în 1974.

  • Tom Hanks a dezvăluit că unul dintre profesorii săi din liceu este gay. Când a câştigat Oscarul pentru cel mai bun rol principal masculin, pentru "Philadelphia", în 1994, Hanks i-a adus un omagiu unui om care, probabil, şi-ar fi dorit să rămână în umbră. Hanks i-a mulţumit lui Rawley Farnsworth, profesorul lui de teatru din liceu, pe care l-a descris ca fiind "unul dintre cei mai grozavi americani gay". Profesorul încă nu vorbise public despre orientarea sa sexuală.

  • Cher a purtat o ţinută dezastruoasă, care arăta mare parte din corpul artistei, la ediţia din 1998 a premiilor Oscar.

  • Regizorul Roberto Benigni a alergat pe scaune spre scena unde a primit Oscarul pentru cel mai bun actor, în 1999, pentru rolul din "La Vita e Bella".

  • Discursul incoerent al lui Gwyneth Paltrow când a primit, în 1999, premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din "Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare In Love".

  • Hilary Swank a uitat de soţul ei în discursul de mulţumire. Hilary Swank a fost atât de uimită că a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în 2000, pentru rolul din "Boys don't cry", încât a uitat să îl menţioneze pe soţul ei, Chad Lowe, în discursul de mulţumire.
  • Angelina Jolie s-a sărutat pasional cu fratele ei, James Haven, la ediţia din 2001 a Oscarurilor.
  • Regizorul Michael Moore a criticat implicarea americanilor în războiul din Irak. Moore s-a lansat într-o critică la adresa fostului preşedinte american George W. Bush, în discursul său de mulţumire, când a primit Oscarul pentru cel mai bun documentar, pentru "Cântec pentru un masacru/ Bowling for Columbine", în 2002.

  • Roman Polanski a primit o interdicţie din partea organizatorilor galei. În urmă cu 11 ani, Polanski câştiga Oscarul pentru cel mai bun regizor, pentru "Pianistul". Dar, din cauza trecutului său sumbru, nu a apărut la gală, deoarece poliţia americană l-ar fi arestat pe loc pentru pedofilie. La anunţarea premiului, toată audienţa l-a aplaudat în picioare pe Polanski. Harrison Ford a acceptat Oscarul în numele regizorului şi i l-a înmânat acestuia din urmă, într-o ceremonie care a avut loc la Festivalul de Film de la Deauville.
  • Sărutul pasional dintre Adrien Brody şi Halle Berry. Starul filmului "Pianistul" a sărit pe Halle Berry şi a sărutat-o cu foc, când s-a urcat pe scenă să primească premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, din mâinile acesteia, în 2003.

  • Jennifer Garner s-a împiedicat pe scările care conduceau spre scenă. Artista a urcat ruşinată pe scena unde a prezentat un premiu Oscar, în 2006, după ce s-a împiedicat de trena rochiei sale, pe scări. "Îmi fac singură cascadoriile", a glumit ea.

  • Melissa Leo a scos un "fuck" în timpul discursului de mulţumire. Totul părea să meargă bine în timpul discursului de mulţumire al Melissei Leo, care a câştigat, în 2011, Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea din "Luptătorul/ The Fighter". Referindu-se la discursul celei care a câştigat premiul cu un an înainte, Melissa Leo a spus: "Când m-am uitat la Kate (Winslet, n.r.), anul trecut, totul părea al dracului (fucking, n.r.) de uşor". La final, aceasta s-a scuzat, dar deja intrase în istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici