OSCAR 2017. Donald Trump, ironizat la Gala Premiilor Oscar pentru pasiunea lui de a da tweet-uri

Actorul de comedie şi realizatorul de talk-show Jimmy Kimmel, care a prezidat ceremonia premiilor Oscar 2017, l-a ironizat în mai multe rânduri pe Donald Trump. De altfel, din cauza ordinului privind interdicţia imigranţilor, "glumiţele" pe această temă erau previzibile, iar Casa Albă a transmis că actualul preşedinte american va găzdui Balul Guvernatorilor, în seara Galei.

4589 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2017. Donald Trump, ironizat la Gala Premiilor Oscar pentru pasiunea lui de a da tweet-uri

OSCAR 2017. Donald Trump, ironizat la Gala Premiilor Oscar

Jimmy Kimmel a distrat publicul prezent în sala Dolby Theatre scriindu-i două mesaje pe Twitter preşedintelui Donald Trump, întrebându-l dacă este treaz şi spunându-i că Meryl Streep (despre care Trump a declarat în trecut că este„o actriţă supraevaluată”) îi transmite salutări.

 



 

 

 "Au trecut deja câteva ore de spectacol şi Donald Trump nu a scris încă nimic despre noi pe Twitter. " a spus Jimmy Kimmel.

Anterior preşedintele Trump a anunţat prin intermediul purtătorului de cuvânt de la Casa Albă, Sean Spicer, că nu va urmări ceremonia Oscarurilor precizând că liderul de la Casa Albă va găzdui Balul Guvernatorilor.

„Ţara noastră e divizată şi cred că mulţi oameni spun trebuie sa facem ceva să ne unim. Toţi trebuie sa facem ceva sa ne unim. Nu e decat un Braveheart in sală. Dacă fiecare am face asta am putea face ca ţara noastră să fie mare din nou!”, a glumit Kimmel, parafrazând şi ironizând „Make America great again”, deviza din campania electorală a lui Donald Trump, a spus  Jimmy Kimmel, chiar în debutul ceremoniei.

 "Îi mulţumesc preşedintelui Trump pentru că, fără el, ceremonia Oscar de anul trecut părea să fie rasistă. "  "Mă bucur că cei de la Securitatea Naţională i-au permis lui Isabelle Huppert să intre în ţară."

De altfel se aştepta ca în acest an Gala premiilor Oscar, transmisă în direct de postul american ABC, să fie marcată de discursuri de acceptare incendiare pe teme politice, posibil şi datorită ordinului emis de preşedintele Donald Trump privind interdicţia imigranţilor, ceea ce a pus participarea anumitor nominalizaţi la îndoială.

Regizorul iranian Asghar Farhadi (Oscar pentru Cel mai bun film străin) nu a participat la ceremonie în semn de protest faţă de măsurile anti-imigraţie ale preşedintelui Trump.

Cu două zile înainte de decernarea premiilor, Farhadi a spus, într-un comunicat:  "Dacă vom câştiga, vom dedica trofeul tuturor celor care preţuiesc unitatea şi compasiunea, care respectă libertatea de expresie şi demnitatea umană, valori a căror apărare a devenit mai necesară ca oricând.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici