OSCAR 2017. Moment inedit: Cutiuţe cu bomboane pentru public au picat din "cer"

Moment inedit la Premiile Oscar, cutiuţe cu bomboane pentru public au fost lansate în sală, spre deliciul participanţilor.

914 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2017.  Moment inedit: Cutiuţe cu bomboane pentru public au picat din "cer"

OSCAR 2017. Moment inedit: Cutiuţe cu bomboane pentru public au picat din "cer"

 

Surprizele dulci au zburat la propriu prin sală, iar vedetele s-au bucurat ca nişte copii la vederea baloanelor care picau din "cer".

 

Cea de-a 89-a ediţie a galei Premiilor Oscar, a debutat duminică seară la Dolby Theatre din Los Angeles, marcând o serie de premiere, fiind primul an în care actorii de culoare au fost nominalizaţi la toate categoriile de premii acordate pentru actorie. Mahershala Ali, care a obţinut Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar, a devenit astfel primul actor de religie musulmană care să câştige prestigiosul premiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici