OSCAR 2018: Scena de la Dolby Theatre, decorată cu 45 de milioane de cristale Swarovski

Scena folosită la gala Oscar de duminică seară, de la Dolby Theatre din Los Angeles, a fost decorată cu 45 de milioane de cristale Swarovski şi va reflecta mai multe ere ale cinematografiei, având în vedere că prestigioasa ceremonie organizată de Academia de film americană se află la a 90-a ediţie.

373 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2018: Scena de la Dolby Theatre, decorată cu 45 de milioane de cristale Swarovski

OSCAR 2018: Scena de la Dolby Theatre, decorată cu 45 de milioane de cristale Swarovski

Scenograful premiat cu Emmy Derek McLane s-a ocupat pentru a şasea oară consecutiv de decorurile de la gala Oscar.

Cristalele Swarovski sunt folosite la decorurile pentru galele Oscar de 11 ani deja, dar anul acesta s-a folosit o cantitate uriaşă, faţă de numărul "modest" utilizat anul trecut, 200.000 de bucăţi.

"Este cea de-a 90-a aniversare, deci, anul acesta, prezentăm mai multe ere diferite. Vrem să celebrăm lunga istorie a cinematografiei", a declarat McLane pentru publicaţia People. "Diferitele ere sunt prezentate mai degrabă abstract, nu suntem foarte specifici cu astfel de lucruri", a mai spus acesta.

Decorurile foarte versatile se vor schimba de 14 ori în timpul galei, mai ales la pauzele publicitare.

Cea de-a 90-a ediţie a galei premiilor Oscar va avea loc duminică seară, la Dolby Theatre (Hollywood & Highland Center) din Los Angeles, şi va fi difuzată live de postul de televiziune ABC. Umoristul Jimmy Kimmel va fi gazda ceremoniei.

Lungmetrajul "The Shape of Water" a obţinut 13 nominalizări la premiile Oscar, în timp ce "Dunkirk" a primit opt, iar "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" a primit şapte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici