Ozzy Osbourne a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung şi puternic ţipăt din lume

Rockerul Ozzy Osbourne a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung şi mai puternic ţipăt din lume, record stabilit cu ajutorul a 52.000 de fani ai echipei de baseball Los Angeles Dodgers, informează contactmusic.com.

131 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung şi puternic ţipăt din lume

Ozzy Osbourne a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung şi puternic ţipăt din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul britanic, aflat la Los Angeles pentru a-şi promova cel mai nou material discografic, intitulat "Scream", a participat, alături de membrii fundaţiei de luptă împotriva cancerului "ThinkCure!", la o tentativă de stabilire a unui nou record mondial pentru cel mai lung şi mai puternic ţipăt din lume. Tentativa a avut loc pe terenul echipei locale Los Angeles Dodgers în meciul împotriva rivalilor de la Los Angeles Angels, în seara de vineri, 11 iunie.

Oficialii de la Guinness World Records au fost prezenţi pentru a înregistra tăria sunetului, iar Stuart Claxton, directorul Guinness World Records, a confirmat faptul că Ozzy şi fanii săi au intrat în Cartea Recordurilor.

Un purtător de cuvânt al rockerului britanic a declarat: "Ozzy a primit un certificat pe care scrie: «Recordul Guinness, stabilit de Ozzy Osbourne, pentru cel mai lung ţipăt din lume, a fost doborât pe Dodger Stadium din Los Angeles (California, SUA), pe 11 iunie 2010»".

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007) şi "Scream" (2010), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne va susţine pe 2 octombrie un concert în Capitală, la complexul Zone Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici