Ozzy Osbourne: Ar trebui să îmi donez corpul pentru a fi expus la Muzeul de Istorie Naturală

Rockerul Ozzy Osbourne, care s-a confruntat, de-a lungul anilor, cu dependenţa de alcool şi droguri, consideră că organismul său este "un miracol medical" şi intenţionează să îşi doneze corpul pentru a fi expus, după ce va muri, la Natural History Museum din Londra, informează femalefirst.co.uk.

57 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne: Ar trebui să îmi donez corpul pentru a fi expus la Muzeul de Istorie Naturală

Ozzy Osbourne: Ar trebui să îmi donez corpul pentru a fi expus la Muzeul de Istorie Naturală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din toate punctele de vedere, sunt un miracol medical. După ce voi muri, ar trebui să îmi donez corpul pentru a fi expus la Natural History Museum. Totul poate merge bine dacă faci astfel de abuzuri timp de câteva zile, însă organismul meu le-a suportat timp de 40 de ani", a declarat cântăreţul britanic.

"La un moment dat, beam patru sticle de coniac pe zi, leşinam, mă trezeam şi o luam de la capăt. În timp ce filmam pentru emisiunea de televiziune «The Osbournes», luam 42 de feluri de medicamente, dimineaţa, la prânz şi noaptea - şi toate acestea înainte de toate drogurile pe care le fumam în camera mea, departe de aparatul de filmat", a adăugat Ozzy Osbourne.

Starul britanic în vârstă de 61 de ani a relatat cum rezervele sale de medicamente şi de analgezice erau atât de mari, încât prietenii au început să îi spună "Dr. Ozzy" şi treceau adeseori pe la reşedinţa acestuia, atunci când aveau nevoie de medicamente.

"Timp de mulţi ani prietenii mi-au spus «Dr. Ozzy», pentru că eram un fel de farmacie ambulantă. În anii '80, un prieten a trecut pe la mine, pentru că îl durea un picior. Am căutat servieta mea specială şi am scos din ea o pastilă de mărimea unei mingi de golf. Era Ibrupofen, pe care eu îl foloseam cu mult timp înainte ca acest medicament să fie comercializat în Marea Britanie. Toate acestea se întâmplau în trecut, desigur, când nu se inventaseră procesele. Nu aş mai face astfel de lucruri acum", a adăugat muzicianul britanic.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate.

Ozzy Osbourne va susţine pe 2 octombrie un concert în Capitală, la Zone Arena (str. Barbu Văcărescu, nr 164).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici