(P) ANSWEAR.ro îţi prezintă AUTUMN TRENDS

ANSWEAR.ro lansează noua campanie de toamnă Autumn Trends by ANSWEAR. Colecţia este inspirată de catwalk-urile şi stilul stadal din capitalele modei. Iată cum ANSWEAR.ro vă surprinde şi de această dată cu propuneri noi de stil pentru un outfit perfect zi de zi.

7019 afișări
Imaginea articolului (P) ANSWEAR.ro îţi prezintă AUTUMN TRENDS

(P) ANSWEAR.ro îţi prezintă AUTUMN TRENDS

Combinaţiile surprinzătoare, culorile vibrante şi tăieturile interesante, sunt doar câteva detalii din propunerile ANSWEAR.ro pentru sezonul de toamnă-iarnă. Nu te lăsa limitat de convenţii şi imprimeuri comune, ci inspiră-te din trenduri, mixează texturile şi bucură-te de modă! Urmează-ţi propriul stil şi poartă-l unde şi când vrei! 

Elementele puternice ale colecţiei includ geci de puf supradimensionate ce amintesc de street fashion-ul anilor ’90, trenninguri desprinse din ani ’80, jachete cu imprimeuri animal print, fuste sequin şi rochii fluide. 

Întreaga campanie este acompaniată de imagini electrizante şi materiale video. Prezentarea spotului dinamic, regizat de Maria Zbąska, co-autoarea duetului creativ „The Siblings”, dezvăluie un styling inspirat de podiumurile din marile capitale ale lumii şi de modă stradală din Paris, New York şi Milano. 
Descoperă spotul mai jos şi intră pe www.answear.ro pentru a descoperi cele mai hot tendinţe, precum şi propunerile stilistilor ANSWEAR pentru AW18/19. 

Despre Answear.ro: 
ANSWEAR este magazinul online originar din Polonia. Cu o istorie de 7 ani în piaţă de eCommerce europeană, grupul este prezent în ţări precum Cehia, Ucraina, Ungaria, Slovacia şi România. În România, Answear.ro oferă peste 300 de branduri de haine, încălţăminte şi accesorii de la nume sonere precum Nike, Adidas, Under Armour, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY şi New Balance.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici