P. Diddy, pe primul loc în topul celor mai bogaţi cântăreţi hip-hop din 2015. Cine îl urmează

Cântăreţul american P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din anul 2015, informează contactmusic.com.

575 afișări
Imaginea articolului P. Diddy, pe primul loc în topul celor mai bogaţi cântăreţi hip-hop din 2015. Cine îl urmează

P. Diddy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul american, în vârstă de 45 de ani, are o avere estimată la 735 milioane de dolari, constituită din acţiuni în postul de televiziune Revolt şi din venituri generate de linia sa vestimentară Sean John, brandul de apă plată Aquahydrate şi brandul de tequila DeLeon, precizează site-ul Forbes.com.

Pe locul al doilea în acest clasament se află rapperul Dr. Dre cu o avere de 700 milioane de dolari.

Rapperul Jay-Z ocupă poziţia a treia cu o avere estimată la 550 milioane de dolari.

Topul 5 al celor mai bogaţi cântăreţi hip-hop este completat de 50 Cent (155 milioane de dolari) şi Brian "Birdman" Williams (150 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici