P. Diddy va lansa o carte despre posterioare feminine

Rapperul american P. Diddy s-a asociat cu Jimmy Iovine, directorul casei de discuri Interscope, pentru a lansa o carte despre posteriorul feminin, din categoria celor folosite, de regulă, ca remediu împotriva plictiselii în saloane şi în sălile de aşteptare, informează contactmusic.com.

242 afișări
Imaginea articolului P. Diddy va lansa o carte despre posterioare feminine

P. Diddy va lansa o carte despre posterioare feminine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această carte, realizată sub forma unui album fotografic, va conţine o serie de imagini realizate de fotograful de modă Raphael Mazzucco.

Informaţia despre apariţia acestei cărţi, ce va fi lansată în luna noiembrie, vine la puţin timp după ce rapperul american a lansat un nou parfum, intitulat Sean John Empress, şi a anunţat că imaginea parfumului va fi cântăreaţa americană Kelly Rowland.

P. Diddy nu este singura vedetă care va lansa o carte în luna noiembrie, rapperul american fiind "însoţit" în această iniţiativă de realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey şi de cântăreaţa pop Lady Gaga.

Astfel, Oprah Winfrey va lansa o carte intitulată "The Oprah Winfrey Show: Reflections on an American Legacy". Cartea va conţine 150 de fotografii, pasaje din memoriile realizatoarei americane şi imagini din cariera ei profesională.

Lady Gaga va lansa un album fotografic, descris de artistă ca un "dialog vizual", ce va include 350 de fotografii color şi alb negru, realizate de fotograful de modă Terry Richardson.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici