P. Diddy va produce un serial animat de comedie care vrea să rivalizeze cu "South Park"

Rapperul american P. Diddy va produce un serial de desene animate care intenţionează să rivalizeze cu deja celebrul show animat de comedie "South Park", informează contactmusic.com.

169 afișări
Imaginea articolului P. Diddy va produce un serial animat de comedie care vrea să rivalizeze cu "South Park"

P. Diddy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul va fi producătorul executiv al noului serial animat de comedie, intitulat "Brightmoor", ce va fi creat de Chip Hall, scenaristul sitcomului "King Of The Hill".

Serialul "Brightmoor", descris ca "un fel de «South Park», cu o acţiune plasată în centrul oraşului Detroit", va prezenta aventurile unor elevi afro-americani de la o şcoală generală fictivă, Brightmoor Elementarty School.

Chris Powell, un artist de comedie din Detroit, supranumit CP, va fi celălalt creator al serialului, alături de Chip Hall, iar întregul proiect va fi produs pentru postul american de televiziune FX prin intermediul companiei Revolt Films, care aparţine rapperului P. Diddy, precizează site-ul Deadline.com.

P. Diddy a lucrat în trecut în calitate de producător al reality show-urilor "Making the Band", "StarMaker" şi "Run's House", dar şi al filmului de televiziune "A Raisin in the Sun" şi al lungmetrajului din 2009 "Notorious", un film biografic dedicat rapperului Notorious B.I.G.

Serialul animat de comedie "South Park", creat de Matt Stone şi Trey Parker, prezintă aventurile prin care trec patru elevi de şcoală generală din oraşul fictiv South Park, din statul Colorado. Show-ul a fost lansat în 1997 şi de atunci a devenit al treilea serial animat din istoria televiziunii americane prin prisma longevităţii de difuzare, fiind depăşit doar de "Familia Simpson" şi "Arthur".

"South Park" nu a avut niciodată reţineri în a ironiza sau ridiculiza celebrităţile. Chiar şi aşa, numeroşi actori cunoscuţi şi-au exprimat dorinţa de a fi prezenţi în serial, astfel încât George Clooney a fost "distribuit" în rol de câine homosexual, Jay Leno a luat forma unei păsări, în timp ce Elton John, Ozzy Osbourne şi Partick Duffy (Bobby din "Dallas") au fost ei înşişi.

Şi Tom Cruise a stat la coadă pentru o apariţie în "South Park", însă s-a răzgândit atunci când a fost transmis episodul "Trapped in the Closet", în care creatorii seriei au ridiculizat scientologia, un cult religios căruia îi aparţine actorul. Deşi a ironizat scientologia în stilul caracteristic, episodul respectiv a atras atenţia şi a fost apreciat, fiind nominalizat pentru un premiu Emmy.

Ironiile caracteristice seriei au fost împănate, de-a lungul timpului, cu un vocabular abundând în termeni argotici şi înjurături. "South Park", care a distrat publicul şi a exasperat celebrităţile din toate domeniile de-a lungul timpului, este deţinătorul unui record Guiness ciudat: cele mai multe înjurături într-un film animat pentru "South Park: bigger, longer, uncut", un film care durează 81 de minute şi include 399 de înjurături, 128 de gesturi ofensatoare şi 221 acţiuni violente.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2014, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 700 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici