(P) La Gaudeamus, pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi pentru o nouă incursiune în Lumea Dacia

Dedicat familiilor, dar şi celor cu spirit de aventură, modelul Logan MCV Stepway poate fi testat de vizitatorii standului Dacia. Ateliere educaţionale, lansări de carte, „Cele mai frumoase cărţi din România” sunt atracţiile cu care Dacia vine la Gaudeamus. Invitaţi speciali ai ediţiei din acest an: Dana Rogoz şi Virgil Ianţu.

779 afișări
Imaginea articolului (P) La Gaudeamus, pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi pentru o nouă incursiune în Lumea Dacia

(P) La Gaudeamus, pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi pentru o nouă incursiune în Lumea Dacia

Dacia călătoreşte nu doar în cele 44 de ţări unde este comercializată, ci şi la Gaudeamus. Timp de cinci zile (22 – 26 noiembrie), Dacia dă întâlnire pasionaţilor de educaţie în standul său, creat special pentru această ediţie ca o incursiune în Lumea Dacia.

Amplasat chiar la intrarea în pavilionul central al complexului Romexpo din Bucureşti, standul Dacia oferă ocazia de a descoperi mai mult decât o lume a informaţiilor diverse şi interesante, prezentate într-un cadru inedit de personalităţi apreciate de publicul tânăr.

O serie de concursuri organizate în fiecare dintre cele cinci zile ale târgului le va oferi câştigătorilor ocazia de a se aşeza la volanul unei Dacia Logan MCV Stepway şi de a descoperi cum se comportă la drum unul dintre cele mai apreciate modele ale mărcii. 

În plus, vizitatorii care vor posta pe pagina lor de Facebook, alături de hashtag-urile dedicate #DacialaGaudeamus şi #Lumea Dacia, fotografia proprie realizată în zona foto de la standul Dacia, vor putea intra în concurs pentru marele premiu: un weekend cu Dacia Logan MCV Stepway.

Dana Rogoz şi Virgil Ianţu, personalităţi ale industriei de televiziune,  vor încânta copiii de-a lungul a două ateliere educaţionale tematice. Nu în ultimul rând, la standul Dacia vor fi expuse, în două biblioteci, volumele proiectului itinerant „Cele mai frumoase cărţi din România”. Acest proiect cultural, cu desfăşurare anuală, este dedicat designului de carte şi dimensiunii artistice a cărţii văzute ca obiect (http://celemaifrumoasecarti.ro/celemaifrumoase/).

Evenimente organizate în standul Dacia la Gaudeamus

Între 22 şi 26 noiembrie
10:00  - 20:00  Concursuri şi înscrieri la drive-test cu modelul Dacia Logan MCV Stepway

Vineri, 24 noiembrie
18:00  Atelier şi lansare de carte Sfaturi pentru fetiţe, Mark Twain - marele premiu al concursului « Cele mai frumoase cărţi din România 2017 ».

Sâmbătă, 25 noiembrie
11:00   Workshop Fun Science: Viziunea lui Jules Verne

12 :00  Lansarea volumului „Medalion”, semnat de cunoscutul actor Dorel Vişan

13:30  Atelier de lectură interactivă, cu Dana Rogoz (adresat exclusiv angajaţilor Groupe Renault România)

15:00  Workshop de gestionare a emoţiilor copiilor, Copiii spun…un curs ca o joacă, cu Virgil Ianţu (adresat exclusiv angajaţilor Groupe Renault România)

16:00   Invitaţi de Nota 10: Premierea Olimpicilor României

Duminică, 26 noiembrie
11:00  Atelierul de lectură şi muzică: Peter Pan cu Andreea Lupescu 

12:00  Prezentarea Premiului Goncourt în România

Mai multe informaţii despre programul târgului Gaudeamus puteţi găsi pe www.gaudeamus.ro.

Detalii referitoare le modelul Dacia Logan MCV Stepway sunt disponibile la adresa https://www.dacia.ro/gama-dacia/modele/logan-mcv-stepway.html


Contact presă:
dacia.press@daciagroup.com
www.daciagroup.com, www.dacia.ro    

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici