(P) Primul loc pentru anvelopele Continental de iarnă şi all season, testate de ACE, ARBÖ şi GTÜ

Hanovra, 26 septembrie 2018. Sub titlul „Două perechi de încălţări”, clubul automobilistic ACE a publicat în revista destinată membrilor „Lenkrad” (ediţia 10/18), efectuat împreună cu clubul automobilistic ARBÖ din Austria şi cu organizaţia de experţi GTÜ, rezultatele testului efectuat cu anvelopele de iarnă şi all season.

82 afișări
Imaginea articolului (P) Primul loc pentru anvelopele Continental de iarnă şi all season, testate de ACE, ARBÖ şi GTÜ

(P) Primul loc pentru anvelopele Continental de iarnă şi all season, testate de ACE, ARBÖ şi GTÜ

  • WinterContact TS 860 este câştigătorul testului la comparaţia dintre anvelopele de iarnă
  • AllSeasonContact cea mai bună anvelopă all season
  • Numai anvelopele Continental au obţinut calificativul „foarte recomandat”

Astfel, câştigătoarele au fost modelele de anvelope de la Continental, WinterContact TS 860 şi AllSeasonContact. Fiind unicele modele de acest tip din cadrul testului, acestea au primit calificativul cel mai înalt, respectiv „foarte recomandat”. Redacţia a testat noile modele de anvelope de iarnă şi trei modele de anvelope all season, de dimensiunea 185/65 R 15. Anvelopele testate au provenit de la producători europeni, americani şi asiatici, iar vehiculul de testare a fost un Opel Corsa.

În cazul anvelopelor de iarnă, cele de la Continental au obţinut cele mai multe puncte din evaluare, la toate criteriile relevante pentru siguranţă, ca de exemplu circulaţia pe carosabil pe timpul iernii, pe carosabilul umed şi uscat. Anvelopele WinterContact TS 860 s-au clasat primele din test inclusiv la evaluarea economică.

AllSeasonContact de la Continental a obţinut de asemenea primul loc pentru anvelopele all season. „Conti a dat lovitura cu AllSeasonContact. Acesta este convingător pe zăpadă şi stăpâneşte pistele umede”, a concluzionat redacţia. Cu toate acestea, anvelopele all season rămân un compromis; cele mai bune rezultate le oferă anvelopele specializate pentru vară şi iarnă”, au menţionat specialiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici