Pablo Escobar, file de poveste. „Regele Cocainei” şi-a găsit sfârşitul cu 27 de ani în urmă

  • Pe 2 decembrie 1993 a murit columbianul Pablo Escobar, unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din istorie
  • Peste 25.000 de oameni au participat la înmormântarea sa
  • Un serial produs de Netflix spune povestea acestuia
5744 afișări
Imaginea articolului Pablo Escobar, file de poveste. „Regele Cocainei” şi-a găsit sfârşitul cu 27 de ani în urmă

Exact acum 27 de ani, pe 2 decembrie 1993, Pablo Emilio Escobar, supranumit “Regele Cocainei”, şi-a găsit sfârşitul la 44 de ani.

El a fost împuşcat în timp ce încerca să fugă de poliţie. Moartea lui a stârnit numeroase controverse.

În jur de 25.000 de oameni au participat la înmormântarea sa.

Conducător al unui imperiu al drogurilor, Escobar a fost cel mai bogat criminal din istorie. Controla, la sfârşitul anilor ’80, aproape 80% din traficul global de cocaină. Escobar cheltuia lunar 2.500 de dolari doar pentru elastic de prins banii şi pierdea anual 2 miliarde de dolari, care erau mâncaţi de şobolani.

Povestea lui Pablo Escobar a fost prezentată în mai multe filme şi cărţi. Un serial lansat de Netflix îţi prezintă viaţa acestuia din anii ’70 - ’80.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici