Palatul Buckingham caută guvernantă

Palatul Buckingham recrutează un guvernant sau o guvernantă, care se va ocupa, printre altele, de pregătirea băii şi de întreţinerea mobilierului, persoana respectivă trebuind, în acelaşi timp, să aibă un simţ ascuţit al "confidenţialităţii".

304 afișări
Imaginea articolului Palatul Buckingham caută guvernantă

Palatul Buckingham caută guvernantă (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Candidatul potrivit va trebui, conform descrierii postului, să asigure "serviciile domestice pentru invitaţi, inclusiv împachetarea şi desfacerea bagajelor (...), să aibă grijă de bijuterii, să pregătească baia, să ajute, dacă este cazul, în timpul îmbrăcatului şi să se ocupe de servirea ceaiului şi a micului dejun", se anunţă pe site-ul monarhiei britanice.

Persoana respectivă va trebui, de asemenea, să întreţină "covoarele şi podelele (...) mobila în general şi mobilierul antic, tapiţeria, perdelele, obiectele de artă, ramele fotografiilor, oglinzile, paharele, argintăria şi obiectele din bronz".

Totodată, candidatul ideal va fi atent la detalii şi capabil să "respecte regulile privind confidenţialitatea".

Programul de lucru al unui guvernant sau guvernante regale este de "aproximativ 40 de ore pe săptămână", iar dacă este nevoie, şi în weekend. Salariul anual este de 14.400 de lire pe an (17.340 de euro), pe lângă cazare în Palatul Buckingham şi masă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici