Pamela Anderson a imitat o scenă celebră din filmul "Psycho", într-o reclamă pentru PETA

Actriţa Pamela Anderson a acceptat să imite o scenă celebră din filmul "Psycho", de Alfred Hitchcock, apărând goală sub duş, într-o reclamă pentru PETA, realizată în cadrul unei campanii ce promovează eliminarea consumului inutil de apă.

173 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson a imitat o scenă celebră din filmul "Psycho", într-o reclamă pentru PETA

Pamela Anderson a imitat o scenă celebră din filmul "Psycho", într-o reclamă pentru PETA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campania, intitulată "Make a splash for the environment - try vegan", va fi lansată oficial de starleta canadiană în emisiunea de televiziune "The Ellen DeGeneres Show" ce va fi difuzată pe 21 mai, informează contactmusic.com.

"Râurile sunt secate, nu doar pentru animale, ci şi pentru creşterea culturilor de plante folosite la creşterea animalelor în ferme. Obţinerea unei jumătăţi de kilogram de carne necesită aceeaşi cantitate de apă care este folosită de oameni timp de şase luni pentru a face duş", a spus Pamela Anderson.

Filmată de bunul ei prieten, David LaChapelle, noua reclamă a fost realizată într-o perioadă extrem de importantă pentru statul american în care locuieşte Pamela Anderson, California, al cărui guvernator Jerry Brown a emis în urmă cu câteva săptămâni un decret care impune reducerea cu 25% a consumului de apă în zonele urbane.

Celebra scenă sub duş din filmul "Psycho" a avut-o ca protagonistă pe actriţa Janet Leigh.

"Psycho" a devenit aproape instantaneu un clasic al genului atunci când a fost lansat, în 1960, şi mulţi pasionaţi de cinematografie îl consideră drept cel mai bun film regizat de cineastul britanic. Acest film de groază a beneficiat de trei continuări şi de un remake realizat în 1999.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, inclusiv People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), dar şi a unor fundaţii ecologice.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici