Pamela Anderson a obţinut o prelungire a ordinului de restricţie împotriva soţului ei

Starleta canadiană Pamela Anderson a obţinut din partea unui judecător american o prelungire a ordinului de restricţie temporar împotriva soţului ei, jucătorul profesionist de poker Rick Salomon, informează contactmusic.com.

138 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson a obţinut o prelungire a ordinului de restricţie împotriva soţului ei

Pamela Anderson a obţinut o prelungire a ordinului de restricţie împotriva soţului ei (Imagine: Hepta)

Actriţa nu i-a transmis în timp util soţului ei documentele oficiale de divorţ şi nici ordinul de restricţie iniţial, care era temporar. Un judecător a decis că starleta are la dispoziţie un termen până pe 6 mai pentru a-i preda lui Rick Salomon toate acele documente oficiale.

Pamela Anderson a cerut divorţul de Rick Salomon pe 11 februarie, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Ea a solicitat şi un ordin de restricţie temporar împotriva lui Salomon, în martie, afirmând că se teme pentru siguranţa ei.

Starleta canadiană a solicitat acest ordin de restricţie întrucât soţul ei i-a cauzat un "stres emoţional sever" şi a adoptat faţă de ea un comportament abuziv, atât fizic, cât şi verbal.

În documentele depuse în justiţie, Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a spus că abuzurile comise de Rick Salomon au devenit atât de grave, încât vedeta a devenit "îngrijorată" de lucrurile rele pe care soţul ei ar fi capabil să le facă.

Starleta a dat publicităţii şi câteva SMS-uri şi e-mail-uri agresive despre care a spus că ar fi fost expediate de Rick Salomon prietenilor ei.

Acele mesaje conţineau însă şi câteva afirmaţii "explozive" la adresa Pamelei Anderson. Într-unul dintre ele, Rick Salomon spunea că soţia lui este "un ucigaş în serie de bebeluşi".

Agentul de presă al actriţei canadiene a spus că acea afirmaţie este "ridicolă" şi "nu este demnă pentru a primi un răspuns".

Ordinul de restricţie îl împiedică pe Rick Solomon să o contacteze în orice fel pe soţia sa.

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 47 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară. Pamela Anderson a cerut divorţul după şase luni, însă Rick Salomon a convins-o să se răzgândească şi procedura de divorţ a fost stopată în august 2014.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, iar prima lor căsnicie lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.

Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici