Pamela Anderson a pozat nud, pentru a 13-a oară, în Playboy

Actriţa şi fotomodelul canadian Pamela Anderson a pozat din nou nud, pentru a 13-a oară, pentru revista Playboy, informează accesshollywood.com.

1147 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson a pozat nud, pentru a 13-a oară, în Playboy

Pamela Anderson a pozat nud, pentru a 13-a oară, în Playboy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa canadiană va apărea pentru a 13-a oară pe coperta revistei Playboy, un record în istoria de 57 de ani a acestei publicaţii. Totodată, ea a scris o poezie care va fi publicată în paginile revistei.

Pamela Anderson va putea fi văzută nud în numărul din luna ianuarie al revistei, într-un pictorial de opt pagini.

Anderson a pozat pentru prima oară pe coperta revistei Playboy în octombrie 1989 şi cel mai recent în ianuarie 2007.

Pamela Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Ea a vizitat România în luna septembrie, când a participat la o petrecere organizată la Palatul Snagov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici