Pamela Anderson nu mai divorţează de Rick Salomon

Pamela Anderson a decis să acorde căsniciei sale cu Rick Salomon o nouă şansă şi a depus în instanţă o cerere oficială prin care solicită justiţiei americane să anuleze procedura de divorţ pe care actriţa canadiană o iniţiase la începutul lunii iulie.

189 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson nu mai divorţează de Rick Salomon

Pamela Anderson nu mai divorţează de Rick Salomon (Imagine: Splash/Gulliver)

Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului "Baywatch", a decis să pună capăt căsniciei sale cu producătorul de film Rick Salomon pe 3 iulie, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile. Totuşi, starleta canadiană a alimentat zvonurile despre o împăcare, după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Solomon la doar două săptămâni după ce a depus cererea de divorţ, informează contactmusic.com.

Potrivit revistei People, vedeta nord-americană a depus, pe 21 august, la un tribunal din California cererea prin care a solicitat instanţei să stopeze procedura de divorţ.

Pamela Anderson, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit presei americane că are din nou o relaţie cu fostul ei soţ Rick Salomon, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2013. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2014 pentru a doua oară.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995-1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006-2007.

Starleta canadiană are doi fii - Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici