Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cine este noul soţ al actriţei

Actriţa canadiană Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară, de această dată cu un mogul din industria cinematografiei, Jon Peters, cu care a avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi pe care l-a reîntâlnit în urmă cu câteva luni, potrivit foxnews.com.

2859 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cine este noul soţ al actriţei

Sursa: Profimedia Images

Anderson, în vârstă de 52 de ani, şi Peters, în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în secret în Malibu, luni seară. La ceremonie au participat fiii Pamelei Anderson, Brandon şi Dylan, fosta soţie a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, şi fiicele lor, Caleigh şi Skye.

Jon - care a produs filmul regizat de Bradley Cooper "A star is born", premiat cu Oscar anul trecut - a confirmat pentru The Hollywood Reporter faptul că s-a căsătorit cu Pamela şi a mărturisit că a dorit să fie soţia lui încă de când a cunoscut-o, cu câteva decenii în urmă.

Jon Peters, printre ale cărui filme se numără "Flashdance", "The Witches of Eastwick", "Batman" şi "Batman Returns" -, a cunoscut-o pe Pamela la mijlocul anilor 1980, la o petrecere la reşedinţa Playboy, la puţin timp după ce aceasta se mutase în Los Angeles din Canada. Au avut o relaţie, după care s-au despărţit.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi (14).

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, în vârstă de 23 de ani, şi Dylan, în vârstă de 22 de ani - cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee, cu care a fost căsătorită între anii 1995 - 1998. Vedeta nord-americană a fost căsătorită cu cântăreţul Kid Rock, în perioada 2006 - 2007, şi cu jucătorul profesionist de poker Rick Salomon, între anii 2007 - 2008 şi 2014 - 2015.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum Oameni pentru Tratarea în mod Etic a Animalelor (PETA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici