Până când a murit, cunoscuţii l-au detestat pentru ZGÂRCENIA lui: îşi lipea pantofii cu bandă izolieră şi vâna reduceri. Astăzi, bărbatul este sărbătorit ca un sfânt

Alan Naiman a fost cunoscut toată viaţa pentru cumpătarea lui. Bărbatul, foarte retras, îşi lipea uneori pantofii uzaţi cu bandă izolieră, căuta tot timpul reduceri la supermarket şi îşi invita prietenii la masă în restaurante fast food.

53999 afișări
Imaginea articolului Până când a murit, cunoscuţii l-au detestat pentru ZGÂRCENIA lui: îşi lipea pantofii cu bandă izolieră şi vâna reduceri. Astăzi, bărbatul este sărbătorit ca un sfânt

Până a murit, singur şi bolnav, cunoscuţii l-au detestat pentru ZGÂRCENIA lui pe acest bărbat. Îşi lipea pantofii cu bandă izolieră şi vâna reduceri. Astăzi, el este sărbătorit ca un sfânt

Când a murit de cancer, la vârsta de 63 de ani, bărbatul din Washington, un fost bancher care lucra pentru o instituţie publică, avea o avere de 11 milioane de dolari, potrivit Associated Press. Pentru a strânge aceşti bani, Naiman a făcut investiţii şi a lucrat ore suplimentare. A cheltuit foarte puţini bani pentru el însuşi.

Bărbatul iubea automobilele şi a făcut un singur exces, când a cumpărat un automobil sport Scion FR-S. Acest lucru s-a întâmplat în 2013, anul în care fratele mult iubit al lui Naiman, care suferea de un handicap, a murit.

Cea mai mare parte a averii lui Alan Naiman a fost donată unor organizaţii care ajută copii săraci, bolnavi, abandonaţi sau cu handicap. Neiman nu avea soţie şi copii.

În fiecare an, în ianuarie, moartea lui este marcată de cei care beneficiază de pe urma donaţiei lui. Dacă în timpul vieţii a fost detestat de unii pentru „avariţia” lui, astăzi Naiman este considerat de mulţi un „sfânt”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici