- Home
- Life-Inedit
- (30.08.2020, 23:48)
- Raisa Humeniuc
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Pandemia reinventează restaurantele şi duce experienţa culinară în spaţii nonconformiste
- Ca să nu fie uitaţi de clienţi, patronii de restaurante organizeză evenimente culinare inedite în natură
- La Cluj, Roxana a avut parte de o cină savuroasă chiar în Parcul Etnografic din oraş alături de prietenii ei
- Ca să participi la un astfel de eveniment trebuie să îţi cumperi bilet online, care costă în jur de 250 de lei
877 afișări
Pandemia reinventează restaurantele şi duce experienţa culinară în spaţii nonconformiste
În vreme ce pandemia a falimentat sute de afaceri, unii patroni de restaurante găsesc soluţii să se reinventeze.
La Cluj zeci de oameni au luat cina în aer liber în Parcul Etnografic, după ce restaurantul lor preferat a ieşit din zona de confort.
Roxana şi-a cumpărat bilet online ca să poată să participe la evenimentul culinar unic, cu meniu de degustare cu pairing de vin.
Toate preparatele au fost pregătite la faţa locului de mâinile pricepute a bucătarilor chefi.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Franța a descoperit secretul longevității. Peste 31.000 de persoane vor împlini anul acesta peste un secol de viață
-
Expert: Bolile transmise de ţânţari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice
-
Veneţia introduce o taxă de intrare de 5 euro începând de joi
-
Premierul spaniol îşi suspendă îndatoririle publice: Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc
Restaurantul nu este la primul eveniment de acest gen, iar săptămânal îşi propune să schimbe locaţia şi meniul ca tu să fii suprins.
“Având în vedere că a fost o perioadă destul de difcilă pentru tot ce înseamnă horeca, a trebuit să ne reinventăm. Astăzi avem un meniu de degustare de opt corsuri, e inspirat din bucătăria tradiţională, mă refer că folosim elemente cât mai basic şi cât mai la îndemâna tuturor, dar din simplitatea lor noi vrem să le ducem la un alt nivel la ceva extraordinar”, a explicat Iulian Neagu, managerul restaurantului din Cluj.
„Mi-a fost dor şi mă bucur că s-au gândit ei să deschidă aici o nouă poartă spre experienţele culinare. Foarte interesant. Nu m-am aşteptat ca produsele locale să fie puse în scenă într-o asemenea manieră”, a spus Dan Ciulea, unul dintre participanţii la eveniment.
Foto: Facebook/Samsara Foodhouse
Citește pe alephnews.ro: Topul celor mai dorite branduri de lux. Prada a fost doborâtă de Miu Miu
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
De ce dispar pe capete băncile din România. Din 2012 încoace au dispărut 10 bănci, şi este doar începutul
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
PROSPORT.RO
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
CANCAN.RO
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe