Pantofii purtaţi de Sarah Jessica Parker în "Totul despre sex", licitaţi în scopuri caritabile

Actriţa Sarah Jessica Parker va scoate la licitaţie pantofii pe care i-a purtat în serialul "Totul despre sex/ Sex and the City", în care a interpretat personajul Carrie Bradshaw, banii obţinuţi astfel urmând să fie donaţi unei şcoli din New York.

833 afișări
Imaginea articolului Pantofii purtaţi de Sarah Jessica Parker în "Totul despre sex", licitaţi în scopuri caritabile

Sarah Jessica Parker (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actriţa în vârstă de 48 de ani şi-a donat perechile de pantofi din perioada când o interpreta pe jurnalista împătimită de modă Carrie Bradshaw, informează Daily Mail.

Fiecare pereche de pantofi va fi însoţită de câte un cartonaş pe care apare scris un text din partea actriţei Sarah Jessica Parker. "Să îi porţi cu plăcere şi cu prudenţă" - este unul din textele scrise de Sarah Jessica Parker, în timp ce pe un alt cartonaş actriţa îi urează noului proprietar al pantofilor: "Să îi porţi sănătos".

Astfel, pantofi Prada, Jonathan Kelsey şi Dolce Vita vor fi scoşi la licitaţie alături de sandalele-platformă de culoare roz purtate de Britney Spears în timpul turneului "Crazy", pantofii de baschet ai lui Shaquille O'Neal şi cizmele cu toc purtate de Madonna la gala "Super Bowl".

Licitaţia va începe pe 24 aprilie, preţul de pornire fiind de 100 de dolari pentru fiecare obiect licitat.

Licitaţia este sponsorizată de Gotta Have Rock and Roll, iar fondurile obţinute vor fi donate şcolii LaGuardia din New York, care are un profil muzical şi artistic.

Sarah Jessica Parker a declarat recent că a încetat să poarte tocuri înalte, după ce picioarele i-au fost afectate în urma purtării de pantofi de proastă calitate pentru producţia din 2011 "Oare cum o reuşi/ I Don't Know How She Does It".

Luna trecută, actriţa a declarat pentru site-ul net-a-porter.com: "Am purtat pantofi foarte frumoşi şi nu m-am plâns niciodată. Dar când am filmat pentru «Oare cum o reuşi», deşi am fost foarte atentă cu garderoba, nu puteam încălţa pantofi aşa cum eram obişnuită, pentru că personajul pe care îl interpretam, Kate Reddy, nu îşi putea permite să poarte pantofi scumpi, cel mult Nine West şi Aldo. Aşa că am folosit şi eu acei pantofi care nu aveau piele în interior şi am alunecat de câteva ori, răsucindu-mi glezna".

Sarah Jessica Parker a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex", dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii. Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici