Păpuşile regale: Cum arată şi cât costă varianta Barbie a Prinţului William şi a lui Kate Middleton - FOTO

Păpuşi Barbie care îi reprezintă pe Prinţul William şi pe Kate Middleton au apărut pe piaţă, pentru a marca un an de la căsătoria celor doi.

963 afișări
Imaginea articolului Păpuşile regale: Cum arată şi cât costă varianta Barbie a Prinţului William şi a lui Kate Middleton - FOTO

Păpuşile regale: Cum arată şi cât costă varianta Barbie a Prinţului William şi a lui Kate Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul William şi Kate Middleton în variantă miniaturală sunt "surprinşi" chiar în ziua nunţii lor, fiind îmbrăcaţi ca în ziua de 29 aprilie, când cei doi s-au căsătorit.

Păpuşile au fost create pentru aniversarea unui an de la nunta Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge şi pot fi comandate pentru suma de 100 de lire sterline, informează Daily Mail.

Membrii familiei regale le urmează altor celebrităţi care au constituit modele pentru păpuşile Barbie, precum scriitoarea JK Rowling, jucătoarea de tenis Kim Clijsters sau actriţa Grace Kelly.

Păpuşile măsoară 30 de centimentri şi vor fi scoase la vânzare de compania care le produce, Mattel, pe data de 7 aprilie, până atunci acestea putând fi comandate pe site-ul www.amazon.co.uk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici