FOTO Paradisul de gheaţă: Sejur inedit la Hôtel de Glace, în Quebec

  • A 21-a versiune a hotelului, numită Hôtel de Glace, este situată la Village Vacances Valcartier din Quebec
  • Tema hotelului pentru 2021 este „Poveşti şi legende din Quebec”
  • Pentru hotel s-au folosit 15.000 de tone de zăpadă
373 afișări
Imaginea articolului FOTO Paradisul de gheaţă: Sejur inedit la Hôtel de Glace, în Quebec

FOTO: Instagram @hoteldeglace

Iarna trece, dar frigul rămâne la Hôtel de Glace. Hotelul canadian de gheaţă are o sală mare, un bar şi nu mai puţin de 15 apartamente tematice. Nici toBoganul nu lipseşte, iar dacă ai un gând de căsătorie, hotelul cuprinde şi o capelă de nuntă cu 70 de locuri. Oaspeţii vor dormi în camere în saci de dormit şi perne la o temperatură cuprinsă între -3 şi -5 grade celsius.

Hotelul se întinde pe 30.000 de metri pătraţi şi pentru construcţia sa au fost folosite 15.000 de tone de zăpadă. Dacă eşti curios despre istoria oraşului din Canada, vei afla că tema sa pentru 2021 este „Poveşti şi legende din Quebec”

La o distanţă de 18 kilometrii de Aeroportul Internaţional Jean Lesage din Québec, ai la dispoziţie şi pârtia de schi, dar şi alte activităţi de iarnă la Village Vacances Valcartier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici