Parcul Tineretului a fost luat cu asalt de fanii LaLa Band, la cea mai mare bătaie cu apă ProFM

DJ-ii ProFM au strigat adunarea, duminică, în Parcul Tineretului din Capitală pentru toţi ascultătorii care au vrut să se răcorească la cea mai mare bătaie cu apă stil Legalize Joy, invitaţii principali ai evenimentului fiind membrii LaLa Band, informează radioul.

185 afișări
Imaginea articolului Parcul Tineretului a fost luat cu asalt de fanii LaLa Band, la cea mai mare bătaie cu apă ProFM

Parcul Tineretului a fost luat cu asalt de fanii LaLa Band, la cea mai mare bătaie cu apă ProFM

Zona fântânilor a devenit neîncăpătoare pentru fanii veniţi să se distreze alături de LaLa Band. De când au ajuns, interpreţii personajelor îndrăgite din serialul "Pariu cu viaţa" au oferit autografe celor prezenţi şi s-au bucurat de o întâlnire plină de adrenalină şi de multă apă.

De asemenea, DJ-ii ProFM au fost luaţi cu asalt şi au devenit principalele ţinte alte puştilor şi recipientelor cu apă, mânuite de peste 2.000 de oameni cu chef de bălăceală. Singurul care a părut să iasă triumfător a fost Valahu, care a acceptat provocarea ProFM şi a spus prezent ultimului mare eveniment al radioului din această vară. El a făcut un adevărat tur de forţă printre "adversarii" săi, costumat cu o perucă colorată.

Distracţia a fost garantată, toată lumea plecând acasă cu zâmbetul pe buze, iar ProFM promite ascultătorilor săi noi suprize Legalize Joy şi la începutul toamnei. Bătălia cu apă a fost transmisă live la sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici