Părinţii ducesei de Cambridge, după vizita la maternitate: Bebeluşul regal este "absolut frumos" - VIDEO

Părinţii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizită la maternitate pentru a-l vedea pe bebeluşul regal, ei afirmând la ieşire că nepoţelul este "absolut frumos" şi că părinţii se descurcă "de minune"

2343 afișări
Imaginea articolului Părinţii ducesei de Cambridge, după vizita la maternitate: Bebeluşul regal este "absolut frumos" - VIDEO

Michael Middleton, Carole Middleton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Bebeluşul "este absolut frumos, iar părinţii de descurcă de minune", au declarat Carole şi Michael Middleton, părinţii ducesei Kate, relatează BBC News online.

Ei au făcut aceste declaraţii marţi după-amiază, după ce au efectuat o vizită la Maternitatea St. Mary din Londra. Vizita bunicilor a durat aproximativ o oră. Întrebaţi de jurnalişti, la ieşire, cum se simt fiica lor şi bebeluşul, Carole Middleton a răspuns: "Se simt foarte bine şi suntem atât de fericiţi".

Referindu-se la ducesa Kate şi la prinţul William, soţii Middleton au precizat: "Se descurcă de minune".

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici