Paris, fiica lui Michael Jackson, într-o relaţie controversată cu un top-model. Cele două, surprinse sărutându-se în public

Paris Jackson, fiica regretatului star Michael Jackson, ar avea o relaţie cu top-modelul englez Cara Delevingne, cele două fiind surprinse recent sărutându-se în public, potrivit contactmusic.com.

15404 afișări
Imaginea articolului Paris, fiica lui Michael Jackson, într-o relaţie controversată cu un top-model. Cele două, surprinse sărutându-se în public

Paris, fiica lui Michael Jackson, într-o relaţie controversat[ cu cu top-model. Cele două, surprinse sărutându-se în public

O sursă apropiată familiei Jackson a declarat pentru RadarOnline că Prince, fratele lui Paris, ar fi spus că tatăl lor "ar fi mândru" de relaţia fiicei sale.

"Prince a declarat că tatăl lor ar fi mândru de fiica sa, care îşi urmează inima, aşa cum a făcut-o mereu. Michael i-a învăţat că iubirea nu cunoaşte limite, iar acest lucru include şi orientarea sexuală şi de rasă", a declarat sursa.

Deşi zvonurile despre o relaţie dintre Paris, în vârstă de 19 ani, şi Cara, în vârstă de 25 de ani, circulă de mai mult timp, cele două au fost surprinse sărutându-se în public abia săptămâna trecută, în timpul unei cine cu naşul lui Paris, actorul Macaulay Culkin, şi iubita acestuia, Brenda Strong.

Se pare că cele două s-au cunoscut la ediţia de anul trecut a premiilor MTV Movie şi au fost deja în vacanţe împreună, la Londra, în Italia şi Cehia.

Totuşi, People scrie că, potrivit unei alte surse, Delevigne şi Jackson au un "flirt prietenos", dar nu o relaţie.

Paris-Michael Katherine Jackson, născută pe 3 aprilie 1998, este actriţă şi model. Este cel de-al doilea copil şi singura fiică a lui Michael Jackson - decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani - şi Debbie Rowe.

Cara Jocelyn Delevingne este model şi actriţă şi lucrează pentru mari case de modă, precum Burberry, Chanel, Mulberry, Dolce & Gabbana şi Jason Wu. În 2017, a jucat unul dintre rolurile principale din filmul lui Luc Besson "Valerian and the City of a Thousand Planets".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici