Paris Jackson şi-a schimbat din nou look-ul: De la copila timidă, la puştoaica rebelă. Cum arată acum fiica lui Michael - FOTO

Paris Jackson, unul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson, se maturizează pe zi ce trece. Deşi are doar 14 ani, Paris a început deja să ia decizii dramatice în ceea ce priveşte înfăţişarea sa, aceasta apelând recent la o nouă schimbare de look.

4686 afișări
Imaginea articolului Paris Jackson şi-a schimbat din nou look-ul: De la copila timidă, la puştoaica rebelă. Cum arată acum fiica lui Michael - FOTO

Paris Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia americană Huffington Post scrie că fica lui Michael Jackson a apelat din nou la o nouă schimbare drastică de look. Adolescenta a tot practicat în ultima perioadă diverse schimbări de ordin vestimentar şi estetic, dar de această dată Paris pare să fi apelat la o înfăţişare ceva mai exagerată. 

Recent, Paris Jackson a postat, pe contul său de Twitter, o fotografie în care apare cu o tunsoare specifică stilului muzical rock, culoarea părului fiind de un negru închis. Pe deasupra, adolescenta poartă, în această fotografie, un tricou Pink Floyd. 

Pe spatele tinerei, pe omoplatul drept al acesteia, se poate vedea un tatuaj destul de mare. Publicaţia americană specifică faptul că acest tatuaj ar putea fi unul real, deoarece, în luna august a anului trecut se spunea că Paris ar vrea să îşi facă un tatuaj în memoria tatălui său.  

Paris Jackson nu a specificat, în postarea sa de pe Twitter, dacă acest tatuaj este întradevăr real sau nu, şi nici dacă noua frizură, acompaniată de un machiaj foarte strident, sunt sau nu lucruri doar temporare. 

La finalul anului 2012, Paris a mai avut o tentativă de schimbare de look aceasta postând pe internet, tot pe contul său de Twitter, o fotografie în care apare cu părul tuns foarte scurt şi cu o altă nuanţă faţă de cea naturală. De asemenea, machiajul lui Paris era atunci foarte strident, predominantă fiind culoarea neagră.

Ulterior s-a dovedit însă că frizura lui Paris de atunci era doar un fals, adolescenta purtând o perucă.  

  

  

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici