"Pariu cu viaţa" revine la Pro TV pe 13 martie

Serialul "Pariu cu viaţa" revine cu un nou sezon la Pro TV, pe 13 martie, urmând să fie difuzat în fiecare miercuri, de la ora 21.30, informează televiziunea.

1208 afișări
Imaginea articolului "Pariu cu viaţa" revine la Pro TV pe 13 martie

"Pariu cu viaţa" revine la Pro TV pe 13 martie

Aproximativ 4.000 de tineri, fani ai serialului "Pariu cu viaţa", şi-au dorit să filmeze alături de membrii LaLa Band şi s-au înscris la castingul pentru figuraţie specială organizat pe pagina oficială de Facebook.

Astfel, 50 dintre participanţii la acest casting şi-au împlinit visul, au ajuns pe platourile de filmare de la "Pariu cu viaţa" şi au jucat alături de idolii lor.

În prezent, pagina de Facebook "Pariu cu viaţa" a depăşit 370.000 de fani. În fiecare zi, prin intermediul acesteia, membrii LaLa Band îşi ţin la curent fanii cu ultimele noutăţi din viaţa lor.

"Comunitatea de fani creată pe Facebook ne face să fim mândri că ne apreciează munca pe care o depunem. Am fost plăcut surprinşi să vedem câte pagini sunt create pe Facebook de către fanii noştri", spune Vlad.

"Pagina mea oficială are foarte multe Like-uri, peste 55.000, şi profit de ocazie să le mulţumesc tuturor care au dat Like şi care urmăresc în continuare fiecare post pe care ţl pun, e adevărat, mai rar decât mi-aş dori", spune Criss.

"Urmărim posturile fanilor noştri, încercăm să ţinem legătura cu ei, le trimitem poze şi postăm pe paginile lor de fiecare dată când putem. Ne impresionează dedicarea de care dau dovadă şi recunoaştem că ne-au ajutat de multe ori cu mesajele frumoase pe care le primim de la ei. Sunt câţiva cu care ne-am şi împrietenit. Ana Maria Micu, 16 ani, a venit din Belgia special pentru noi de trei ori până acum şi în ultimul turneu a fost cu noi trei zile, la Cluj, Târgu Mureş şi Baia Mare, iar când a plecat am plâns în grup, este o prietenă minunată. Cami Popinciuc, 22 ani, care locuieşte în Italia, a pierdut de curând cea mai mare pagină dedicată nouă, care se apropia de 50.000 de Like-uri, a suferit foarte tare alături de Amy, Ana. Vedeţi, şi pe Facebook se fură, nu numai în troleu. Cătălin Glava ,17 ani, din Cluj, este un alt prieten bun. Suntem foarte fericiţi că toată comunitatea de pe Facebook care ne apreciază este formată din copii care ne susţin necondiţionat, niciodată nu au dovedit agresivitate, nu au folosit limbaj vulgar, este o bucurie să le citeşti posturile. Le mulţumim din suflet şi suntem conştienţi că fără ei nu am fi ajuns unde suntem acum. Dacă tot vorbim de comunitatea lumii virtuale, să nu uităm canalele noastre de Youtube, unde de obicei lansăm pieseleşsi unde, când vezi că peste noapte se strâng zeci, sute de mii de vizualizări, că sunt clipuri care au depăşit milionul, fără fake-uri şi vizualizări cumpărate, cum am auzit că se practică în industrie, ne creşte inima şi ne dăm seama că toate eforturile pe care le facem merită din plin! Cea mai mare comunitate din care facem parte este pagina serialului 'Pariu cu viaţa', care a depăşit 370.000 Like-uri şi aşteptăm ziua în care vom produce mini-episoade în exclusivitate pentru internet, pentru că suntem generaţia LaLa, Naţiunea LaLa şi sutele de mii de tineri care fac parte şi ei din acestă naţiune merită asta", spun Criss şi Vlad.

"Incercăm pe cât posibil să răspundem tuturor, în limita timpului, care este programat cu filmări, concerte, înregistrări. Ne face plăcere să vorbim cu ei şi să îi ţinem la curent cu tot ce facem. Postăm tot felul de poze şi statusuri care să cuprindă ipostaze din viaţa noastră", povesteşte Alina.

"Întotdeauna fanii ne-au susţinut şi ne-au făcut să simţim că ne iubesc cu adevărat. Pe lângă prezenţa lor la concerte şi toate evenimentele la care am participat, ei ne susţin foarte mult şi pe Facebook. Reţeaua de socializare ne ajută să păstrăm o legătură strânsă cu fanii şi asta într-un mod foarte uşor. Aşa putem să ştim ce îşi doresc ei de la noi şi de la tot ceea ce ţine de LaLa Band şi 'Pariu cu viaţa'", declară Dorian.

"Postez aproape zilnic pe Facebook, de la poze instantanee la colaje făcute de către prietenii mei virtuali, pentru că îmi place să ţin legătura cu ei. Răspund la mesaje, e adevărat, nu la toate, pentru că sunt extrem de multe, însă e foarte importantă părerea lor despre ceea ce fac, aşa că reţelele de socializare au rol important în dezvoltarea mea ca artist", spune Sore.

"Este extrem de important să ţinem legătura cu fanii noştri pe Facebook, pentru că aşa aflăm şi părerile lor despre ce facem noi, despre poveştile lor şi practic noi aşa comunicăm cu LaLa Nation!", spune Bubu.

"Feedback-ul pe care îl primesc de la fani este pozitiv, ei sunt super entuziasmaţi şi asta mă bucură foarte tare. Este important să ţin legătura cu ei, pentru că aşa îi simt aproape şi îi pot cunoaşte mai bine, atât eu pe ei, cât şi ei pe mine", spune Liviu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici